lovemade-2463

Kvalitetssäkrat
Lovemades barnmat är kvalitetssäkrat och vi är noggranna med att våra produkter ska hålla högsta möjliga nivå och ha rätt näringsinnehåll till rätt ålder.

Recept av riktiga kockar
Den danska Michelinkocken Mikkel Maarbjerg och den välkända TV-kocken och kokboksförfattaren Nikolaj Kirk är själva delägare i Lovemade och brinner för att skapa smakfull och bra mat till små magar.

Tillagat i Skåne
Lovemades produkter tillagas i Skåne med så många lokala råvaror som möjlig och uppfyller alla krav som ställs på barnmat. Lovemade är den enda barnmaten på burk som är tillverkad i Sverige och bara använder svenskt kött.

Ekologiskt
En produkt behöver inte enbart innehålla ekologiska ingredienser för att kallas ekologisk. Vi nöjer oss inte med det. För oss är det självklart att använda 100 % ekologiska ingredienser. Både för smakens och näringens skull.

Svenskt kött
Vi använder bara svensk kyckling och svensk nötkött i vår barnmat. Det gynnar både miljön och våra egna bönder!

KRAV-märkt
Att alla våra produkter är Krav-märkta innebär en extra kvalitetssäkring för oss. Och för din lilla förstås! Märkningen innebär att en vara är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på innehåll, djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Den produkt som bär KRAV-märket kontrolleras minst en gång varje år.

Tillsatser och annat konstigt
Det är inte tillåtet med tillsatser i barnmat. Lovemade sträcker sig ännu längre och använder inte ens tillsatt stärkelse. Vi gör helt ren mat av råvaror du själv kan hitta i ditt kök hemma.

Inga konserveringsmedel eller modifierad stärkelse
Det är inte tillåtet med konserveringsmedel i barnmat. Hur kan barnmat då hålla så länge? Svaret är klassisk konservering. Maten försluts och hettas upp vilket skapar en naturlig konservering utan konstigheter. Lovemade försluts dessutom i en ny förpackning som bevisat håller maten fräsch längre. Vi tillsätter heller inte modifierad stärkelse för att göra barnmaten tjockare.

Sött och socker
Det är inte tillåtet med tillsatt socker i barnmat. Ändå sötas en del barnmat med tillsatta fruktjuicer. Det tycker vi är onödigt. Vi använder bara rena råvaror och våra fruktpuréer består av 100 % frukt.

Förpackning
Lovemade introducerar en helt ny förpackning på barnmatshyllan, SuperLock®. Vi har valt just den för att den är både praktisk och bevisat håller smaken bättre. Du kan använda burken som en liten skål, och den går både att micra och frysa. Självklart är den helt BPA-fri och går att återvinna.

Aromer och smakförstärkare
Vi låter de naturliga råvarorna sätta smak på vår mat och inget annat. Grönsakslandet är fullt av godsaker och ekologiskt smakar extra gott.


Digital Marketing Agency