December 14, 2017

Om oss

LOVEMADE LOVEMADE är grundat av en mor tillsammans med två kockar

 

Silvia Wulff – grundare och VD

”Jag ville göra en produkt, till moderna mammor och pappor. Jag saknade själv en produkt, som kunde hjälpa mig i min vardag.

Färdiglagad barnmat som inte gav mig dåligt samvete när jag matade mitt barn, och som jag faktiskt själv ville äta.

Målet med LOVEMADE är, att erbjuda en kvalitetsprodukt, som föräldrar kan känna tillit till, och som både är hälsosam, ekologisk och som smakar bra. En produkt som lever upp till de höga krav jag själv har på livsmedel, både som producent, konsument och mamma. Produkterna ska självklart också vara i tiden och leva upp till de krav vi i samhället ställer – forskning visar tillexempel att barnets två första år är mycket viktiga i förhållande till hur våra smaklökar och matpreferenser utvecklas. Därför skapade jag LOVEMADE – för att utmana marknaden och erbjuda riktigt mat till våra små älsklingar!

 


Kirk og Maarbjerg – medgrundare & produktutveckling

När Silvia Wulff grundade Lovemade kontaktade hon två kockar som hon tyckte stod för ekologi och naturlig matlagning. De två danska och välkända kockarna Mikkel Maarbjerg och Nikolaj Kirk med bakgrund som bland annat TV-kockar och kokboksförfattare.

”Vi arbetar med målsättningen att mat ska lagas med största möjliga hänsyn till den värld vi lever i – utan att köpslå med smaken. Vi är övertygade om att den bästa smaken kommer från ekologiska råvaror av hög kvalité och tillsammans med ett gott samvete smakar det allra allra bäst!”

Kirk+Maarbjerg har format och utvecklat samtliga recept till LOVEMADE med fokus på god smak och goda råvaror. Recepten är framtagna efter bebisens och barnets behov i de olika åldrarna