Silvia Wulff – Grundare

Idén till Lovemade fick jag när jag själv blev mamma och fick behov av att, på ett enkelt sätt, kunna ge min dotter ett bra mål mat. Jag insåg snabbt att det alternativet inte fanns. När jag såg ett hälsoprogram på TV där olika barnmat testades och de inte alls höll vad de lovade i förhållande till bland annat sockerinnehåll beslut jag mig för att göra något åt det. Under mammaledigheten sade jag helt enkelt upp mig.

Jag vände mig till Michelinkocken Mikkel Maarbjerg och den välkända TV-kocken och kokboksförfattaren Nikolaj Kirk. Idag är de delägare i Lovemade och utvecklar alla våra recept. Jag har, tillsammans med duktiga människor, skapat en ren produkt utan hemligheter som konsumenten kan lita på. Lovemade är en produkt med fokus på smak, konsistens, ekologi och bra råvaror.

Till alla våra små älsklingar.
Silvia Wulff, mamma och grundare av Lovemade

KIRK + MAARBJERG – Kockarna bakom Lovemade

När Silvia Wulff grundade Lovemade kontaktade hon två kockar som hon tyckte stod för ekologi och naturlig matlagning. De två välkända kockarna Mikkel Maarbjerg och Nikolaj Kirk med bakgrund som bland annat TV-kockar och kokboksförfattare.

De har undersökt, format och utvecklat recepten till Lovemade med ett brinnande fokus på att få fram god smak och fina råvaror till de allra minsta i samhället. Recepten är framtagna efter bebisens och barnets näringsbehov i de olika åldrarna.

”Vi arbetar med målsättningen att mat ska lagas med största möjliga hänsyn till den värld vi lever i – utan att köpslå med smaken. Vi är övertygade om att den bästa smaken kommer från ekologiska råvaror av hög kvalité och tillsammans med ett gott samvete smakar det allra allra bäst!”

team_image
Sales- and Marketing Manager

Johanna Dannesund Eriksson

Jag älskar att laga god mat och gärna helt från grunden med rena, ekologiska råvaror. Just därför är det med glädje och stolthet jag som mamma till två fantastiska pojkar kan säga att mina barn älskar mat och de alltid har varit väldigt nyfikna på att testa nya smaker. Jag är övertygad om att matintresse är något man sätter grunden för redan vid de första smakportionerna. Det är otroligt roligt att få vara en del av Lovemade-teamet där kärleken till mat i allmänhet och råvaror i synnerhet är vårt största fokus.

team_image
Tillverkning

Orkla

Lovemades produkter tillagas i Skåne i Orklas klassiska Felix-fabrik, där Sempers barnmat tillverkades i 52 år fram till 2011. Lovemade är den enda barnmaten på burk som är tillverkad i Sverige och bara använder svenskt kött.


Digital Marketing Agency