LM_1200x4006

Varför Lovemade?

Mammor och pappor har ofta begränsat med tid i vardagen. Samtidigt ställer konsumenten allt högre krav på livsmedlen de köper och önskar ekologiskt. Lovemade är till alla vi föräldrar som vill kunna ge våra barn god hälsosam mat, men inte alltid har tid att laga själva.

Lovemade är helt naturligt och vi använder bara råvaror som du skulle kunna ha hemma i ditt eget kök. Färska eklogiska råvaror som primärt kommer från norden. Barnmaten görs i Skåne på recept av två danska stjärnkockar som lagar mat med kärlek för barn I olika åldrar.

Våra små älsklingar förtjänar bra mat! Och föräldrar förtjänar att kunna ge sina barn färdiglagad barnmat med gott samvete. Därför finns Lovemade!

Barn och Smak

Många verkar felaktigt tro att mat till barn och bebisar ska vara så neutral som möjligt. Men forskning visar att det är viktigt att utveckla och stimulera bebisars smaklökar redan när de är mycket små.

Forskaren Helene Hausner menar till exempel att det är mycket viktigt att låta barn få känna många olika smaker i introduktionen av mat. Ju mer barnet har smakat på fram till 2-års ålder, både när det gäller smak och konsistens, desto mindre risk för att barnet blir kräset.

Lovemade har fötts ur dessa tankar och vi gör god mat för små smaklökar!


Digital Marketing Agency